flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Понад тридцять вісім тисяч гривень суд стягнув на користь комунального підприємства

18 грудня 2019, 14:42

Господарський суд Івано-Франківської області 11 листопада 2019 року стягнув 38 773, 20 гривень із Товариства з обмеженою відповідальністю «Елітгарантбуд» на користь Комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» за порушення умов договору підряду.

Судом встановлено, що відповідно до умов договору підряду, укладеного між КП «Івано-Франківськводоекотехпром» та ТзОВ «Елітгарантбуд», комунальне підприємство зобов`язалось своїми силами і засобами встановити важкі каналізаційні люки в м.Івано-Франківськ в обумовлений договором строк. Натомість, замовник зобов`язався прийняти роботи та сплатити їх вартість.

Актом приймання виконаних будівельних робіт підтверджено, що комунальним підприємством роботи виконано. Вартість робіт, які належало сплатити за виконані роботи визначено локальним кошторисом з розрахунком договірної ціни - 38 773,20 грн.

ТзОВ «Елітгарантбуд» доказів здійснення оплати суду не надав.

Статтею 629 Цивільного кодексу України встановлено, що договір є обов`язковим для виконання сторонами.

Детальніше з текстом рішення  Господарського суду Івано-Франківської області можна ознайомитись за посиланням:  http://reyestr.court.gov.ua/Review/85714445

Прес-служба суду