flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт щодо розгляду судом звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації за І півріччя 2020 року

06 серпня 2020, 09:35

Протягом першого півріччя 2020 року до Господарського суду Івано-Франківської області від фізичних та юридичних осіб надійшло 30 запитів на отримання публічної інформації.

Запити стосувалися інформації щодо: керівництва суду; суддів; штатних розписів суду; біографічних даних, фотографій суддів; щодо застосування судом (бухгалтерською службою) законів та нормативних актів  в період 1990-1994 років;  роз"яснень нормативно-правових актів; інформації щодо стану оплати праці працівників апарату суду; даних стосовно роботи суду; інформації щодо заходів під час дії карантину; розрахунків річного фонду обовязкових виплат апарату суду на 2020 рік; інформації про бюджетні кошти, використані для запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та інші.

Протягом першого півріччя 2020 року до суду надійшло 13 звернень через канцелярію суду.

Звернення стосувались питань механізму розгляду заяв та скарг громадян, надання копій матеріалів перевірки, проведення перевірки щодо розгляду справи про банкрутство, зупинення провадження по справах, прийняття рішення щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, надання інформації консультативного характеру, видачі копії судового рішення, застосування процесуального законодавства.

При розгляді вказаних звернень особлива увага приділялась забезпеченню об’єктивності, всебічності та своєчасності здійснення перевірок тих фактів, які були викладені у зверненнях.

На всі запити та звернення, що надійшли до суду, надано відповіді згідно з положеннями Законів України “Про доступ до публічної інформації”, “Про інформацію”, “Про звернення громадян” та “Про доступ до судових рішень”.

Прес-служба суду