flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Четвертий загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: протидія дезінформації»

01 липня 2020, 14:46

Сьогодні триває Четвертий загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: протидія дезінформації», який присвячено співпраці судової влади із засобами масової інформації у боротьбі з дезінформацією.

Захід організовано Вищою Радою правосуддя, Верховним Судом, Радою суддів України, Державною судовою адміністрацією України, Національною школою суддів України спільно з Проектом ЄС «Право-Justice», за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Участь у форумі бере Олена Нижник – головний спеціаліст із забезпечення зв`язків з громадськістю Господарського суду Івано-Франківської області.

Вітальними словами захід відкрили: Анна Адамска-Галлант, головна міжнародна експертка з питань судової реформи Проєкту ЄС «Право-Justice»; Лариса Швецова - членкиня Вищої Ради правосуддя;  Мартін Клауке - керівник першого відділу програм допомоги «Належне управління та демократизація» Представництва ЄС в Україні 

Національні  та міжнародні експерти обговорюють наступні теми: концепцію дезінформації; методи боротьби з пропагандою; вплив дезінформації на судову систему; дезінформацію в законодавчому контексті.

Пресслужба суду