flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн підготовка спеціалістів суду з питань персоналу

12 червня 2020, 16:30

З 10 по 12 червня 2020 року тривала підготовка спеціалістів з питань персоналу місцевих (окружних) та апеляційних судів. Захід організовано Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Участь у дистанційному навчанні взяли начальник відділу кадрового забезпечення - служба управління персоналом Господарського суду Івано-Франківської області Марія Домарацька та провідний спеціаліст суду Ольга Дейчаківська.

Вступним словом відкрила захід  директор регіонального відділення НШСУ Оксана Польна.  Триденну підготовку присвячено обговоренню: антикорупційного законодавства; питань управління персоналом; етиці та корпоративній культурі; статусу начальників відділів, завідувачів секторами, головних спеціалістів місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції.

Розглянуто деякі аспекти порядку прийому та звільнення з посади згідно із Законом України “Про державну службу”, надання щорічних відпусток, дисциплінарну відповідальність працівників апарату суду.

Слухачами вивчено методи та техніки тайм-менеджменту, як ключових компетенцій в роботі спеціалістів з питань персоналу та  нову кадрову політику в ланках судової влади.

Окремо проведено пунктуаційно-орфографічний практикум.

Прес-служба суду