flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл – проблемні питання представництва прокурором інтересів держави в суді

18 лютого 2020, 17:01

У Прокуратурі Івано-Франківської області 14 лютого 2020 року відбувся  «круглий стіл» щодо проблемних питань представництва прокурором інтересів держави в суді.

Участь у заході від Господарського суду Івано-Франківської області взяли голова суду Петро Матуляк та заступник голови суду Ірина Ткаченко.

Доповідачами виступили начальник управління представництва інтересів держави в суді Данилишин В.В. та начальники відділів Хамець Л.М., Попова О.В.

У формі дискусії обговорили наступне: проблемні питання, пов`язані з підготовкою прокурорами позовів в порядку представництва інтересів держави в суді, типові недоліки та шляхи їх вирішення; підстави для представництва прокурором інтересів держави в суді з урахуванням судової практики; проблемні питання, що виникають при забезпеченні участі прокурора в суді, використання новел процесуального законодавства при розгляді справ в суді.

Частину заходу присвятили висвітленню практиці Верховного Суду при розгляді справ за позовами органів прокуратури за пріорітетними напрямами представницької діяльності.   

Прес-служба суду