flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти-правники проходять практику в Господарському суді Івано-Франківської області

10 лютого 2020, 12:14

Студенти та студентки Івано-Франківського юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія» з січня 2020 року здобувають практичні навички у Господарському суді Івано-Франківської області.

Досвідчені працівники структурних підрозділів суду з радістю діляться зі своїми молодшими колегами знаннями, досвідом та напрацюваннями у сфері діяльності та організації роботи суду.

Правники знайомляться із роботою канцелярії, відділу статистики та аналітичного забезпечення,  архіву, секретаря судового засідання, помічника судді, беруть участь в судових засіданнях, практикуються у формуванні судових справ.

Суд  протягом багатьох років надає можливість студентам здобути практичні навички та застосувати свої теоретичні знання у рамках співпраці суду із вищими навчальними закладами нашого міста.  

Проходження практики  у суді – це хороша мотивація для подальшого плідного навчання та вибору професії у сфері юриспруденції. Сподіваємось, що практичні навчання в нашому суді залишать у студентів та студенток позитивні емоції та бажання у майбутньому поповнити лави працівників апарату суду.

   

Прес-служба суду