flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У місті Львові відбулось навчання прес-секретарів судів

31 січня 2020, 11:22

Національна школа суддів України у місті Львові провела триденне навчання для спеціалістів із забезпечення зв`язків із засобами масової інформації. У заході взяла участь прес-секретар Господарського суду  Івано-Франківської області Олена Нижник.

Викладачі курсу: суддя Львівського окружного адміністративного суду Олександр Сасевич, фахівець-експерт з комунікацій в системі правосуддя Ольга Давид, кандидат наук із соціальної комунікації Наталія Шайда та кандидат юридичних наук Степан Білостоцький доклали максимум зусиль, щоб окреслити аспекти та тонкощі комунікаційної роботи прес-секретарів із медіа та громадськістю.  

До уваги учасників представлені інтерактивні лекції щодо запобігання кризовим ситуаціям та тиску на суд, організації медіа-супроводу діяльності суду, особливостям підготовки телевізійного сюжету та новинарних текстів. Цікавим досвідом для прес-секретарів стала практика надавати інтерв`ю на камеру, працювати у групах, виконуючи практичні завдання щодо написання прес-релізів та новин для соціальних мереж.   

Галина Манюк - заступник директора Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України, виступила із заключним словом, відзначивши високу активність слухачів та бажання пізнавати нове у професії.

Прес-служба суду