flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває загальнонаціональний форум прес-секретарів судів - загрози цифровій безпеці суду

29 листопада 2019, 10:39

28-29 листопада 2019 року триває  Другий загальнонаціональний професійний форум прес-секретарів судів на тему: «Ключові загрози цифровій безпеці суду. Алгоритм дій». Захід організовано за підтримки Вищої ради правосуддя, Прес-центру судової влади України, Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи та Проекту Європейського Союзу «Право-Justice». Участь у форумі від Господарського суду Івано-Франківської області бере головний спеціаліст Мар”яна Жураківська.

В перший день форуму  обговорили успішний міжнародний та національний досвід використання сучасних комунікаційних стратегій, ключові загрози інформаційній безпеці суду та необхідного алгоритму дій, питання гендерної чутливості у судових комунікаціях. Одночасно, презентували громадську організацію «Всеукраїнська асоціація судових прес-секретарів», затвердили план її діяльності на 2019–2020 роки та обговорили шляхи покращення інформаційної діяльності прес-служб судів та розвитку професії.

Другий день форуму присвячено практичному майстер-класу для учасників з мобільної журналістики, яка сьогодні входить у тренд новітніх медіа комунікацій та задовільняє вимоги сучасних споживачів.

Пресслужба суду