flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Івано-Франківської області Тетяна Стефанів взяла участь у круглому столі

11 листопада 2019, 17:19

Суддя Господарського суду Івано-Франківської області Тетяна Стефанів 08 листопада 2019 року взяла участь в круглому столі на тему: "Особливості розгляду корпоративних спорів: зміни в законодавстві, процесуальні новації та захист окремих видів корпоративних прав".

Захід було організовано на базі Західного апеляційного господарського суду, за участю суддів Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду,  Західного апеляційного господарського суду, а також  господарських судів.

Під  час проведення  круглого столу були висвітлені наступні теми: «Застосування процесуальних норм під час розгляду корпоративних спорів. Актуальні правові позиції Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду у корпоративних спорах»; «Значний правочин за Законом України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю». Проблеми правозастосування»; оскарження учасником (акціонером) правочинів укладених виконавчим органом товариства: судова практика Верховного суду; а також окреслено аспекти застосування пункту 3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю». Окремі висновки Великої Палати Верховного Суду.