flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співчуття з приводу смерті судді Господарського суду Івано-Франківської області у відставці Цюх Ганни Захарівни

09 листопада 2018, 11:14

Колектив Господарського суду Івано-Франківської області  висловлює глибоке співчуття близьким та рідним у зв'язку з важкою та непоправною втратою – смертю судді Господарського суду Івано-Франківської області у відставці Цюх Ганни Захарівни.

Народилася Ганна Захарівна Цюх 30 жовтня 1952 р. в смт. Першотравневе, Березнівського району, Рівненської області. Після закінчення Львівського державного університету ім. І. Франка за спеціальність “Правознавство”(1978 рр.) працювала  – юрисконсультом Бельцького УПТК Мінсільбуду МРСР з  1980р юрисконсультом Івано-Франківської облспоживспілки з 1981-1990 рр. – держарбітром Івано-Франківського облдержарбітражу, з1990-2007 рр. – заступником головного державного арбітра Івано-Франківського облдержарбітражу, заступником голови арбітражного суду, заступником голови господарського суду Івано-Франківської області, з 2007 р. – суддею господарського суду Івано-Франківської області. Рішенням Вищої ради правосуддя від 22.08.2017 звільнено у відставку Цюх Г.З. з посади судді господарського суду Івано-Франківської області.

 Життєвий шлях Ганни Захарівни Цюх – зразок людської гідності, добропорядності, уміння працювати з людьми. В пам’яті працівників Господарського суду Івано-Франківської області Ганна Захарівна  назавжди залишиться порядною людиною, досвідченим і висококваліфікованим юристом, мудрим керівником.

Схиляючись у скорботі та розділяючи біль втрати, висловлюємо глибоке співчуття рідним, друзям, колегам і всім, хто знав та поважав Ганну Захарівну. Хай Господь дає Вам  сил та мужності перенести цю велику втрату.