flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підроблено судове рішення Господарського суду Івано-Франківської області

21 вересня 2018, 12:43

До Господарського суду Івано-Франківської області  надійшов лист від Шевченківського ВДВС міста Дніпра ГТУЮ у Дніпропетровській області про надання інформації щодо винесення ухвали Господарським судом Івано-Франківської області якою накладено арешт на грошові кошти, що належать та підлягають передачі або сплаті.

Відповідно до інформації, яка міститься в автоматизованій системі документообігу в провадженні Господарського суду  Івано-Франківської області перебуває інша справа, з іншими сторонами та предметом спору. Розгляд даної справи здійснюється в закритому судовому засіданні.

Після вивчення даної ухвали адміністрацією суду встановлено, що зазначені у документі дані вигадані та фактично не існують.

Вищевикладене свідчить про наявність ознак злочину, передбаченого ст. 358 Кримінального кодексу України.

Господарським судом Івано-Франківської області повідомлено правоохоронні органи у встановленому законом порядку про підроблення процесуальних документів суду. За даним фактом розпочато досудове розслідування  в кримінальному провадженні.

З огляду на вищезазначене, повідомляємо, що всі процесуальні документи, винесені суддями Господарського суду Івано-Франківської області, надсилаються до Єдиного державного реєстру судових рішень. Перевірити реальне існування будь-якого процесуального документу за номером справи можна скориставшись пошуковою формою за посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua.

За повідомленням прес-служби суду