flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання в Національній школі суддів України

19 березня 2018, 12:01

12-16 березня 2018 року Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України на базі Львівського апеляційного господарського суду  провело навчання для суддів місцевих господарських судів. 

З вітальним словом до суддів звернувся голова Львівського апеляційного господарського суду Борис Плотніцький та директор Львівського регіонального відділення НШС Оксана Польна.

В програму підготовки були включені інтерактивні лекції  на тему: "Фактори впливу на авторитет суду: історико-правовий та соціальний аспекти", "Поняття конфлікту інтересів. Види та суб’єкти конфлікту інтересів в судовій системі. Врегулювання конфлікту інтересів у діяльності суддів", "Природа суддівської етики. Принципи суддівської етики відповідно до міжнародних стандартів та національного законодавства", "Запобігання конфлікту інтересів в світлі Бангалорських принципів поведінки суддів та Кодексу суддівської етики", "Господарський процес у світлі проведення судової реформи. Новели ГПК(в редакції 2017року)", "Методи управління в судах. Лідерство. Відмінність між управлінням та лідерством", "Ефективний засіб правового захисту в світлі ст. 13 ЄКПЛ", "Культура ділового мовлення" та ін.

Від господапського суду Івано-Франківської області взяли участь  голова суду Марина Шіляк, судді Оксана Фанда, Тетяна Максимів, Іннеса Кавлак,  Володимир Михайлишин.