flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн підготовка для працівників апарату суду

01 червня 2020, 09:58

З 27 по 29 травня 2020 року тривала підготовка старших секретарів, секретарів, головних і провідних спеціалістів місцевих (окружних) та апеляційних судів, організована Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Участь у дистанційному навчанні взяли головні спеціалісти Господарського суду Івано-Франківської області Мар`яна Жураківська та Віра Войтович, а також провідний спеціаліст суду Оксана Корпан.

Вступним словом відкрила захід  директор відділення НШСУ  Оксана Польна.  Перший день курсу було присвячено обговоренню антикорупційного законодавства, формуванню антикорупційної культури державних службовців,  умовам проходження служби в судах, умовам оплати праці, матеріального, соціального та іншого забезпечення, посадовим інструкціям державних службовців. Окремо обговорили порядок дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та вплив конфліктних ситуацій на ефективність роботи колективу суду.

Дисциплінарна відповідальність працівників апарату суду, гендерні аспекти організації роботи суду, форми контролю за направленням рішень до ЄДР стали темами другого дня онлайн навчання.

Завершальний етап підготовки включив обговорення питань управління персоналом, етики та корпоративної культури,  основ тайм-менеджменту, побудові стратегії кар`єрного зростання та саморозвитку. Окремому вивченню  присвятили теми, що стосувались використання українського правопису у написанні проектів судових документів та орфографічно-пунктуаційному практикуму.

Прес-служба суду