flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Змінено правила пропуску осіб до приміщення суду

24 квітня 2020, 09:19

Спільним наказом Державної судової адміністрації  України та Служби судової охорони від 16.04.2020 року внесено зміни до Примірних правил пропуску осіб до будинків (приміщень) судів, органів та установ системи правосуддя та на їх територію транспортних засобів.

Наказом голови Господарського суду Івано-Франківської області від 21 квітня 2020 року внесено зміни до Правил пропуску осіб до приміщення суду.

Зокрема, викладено в новій редакції пункт 1.8.: Для речей, які заборонено проносити до приміщення Суду, після пунктів пропуску обладнуються камери схову.

Правила доповнені новими пунктами:

2.8. Адвокати пропускаються до приміщення Суду за пред’явленням документа, що посвідчує особу адвоката. Під час здійснення пропуску адвокатів забороняється проводити огляд документів, пов’язаних із здійсненням адвокатської діяльності. У ході візуального огляду вмісту валіз, сумок, портфелів тощо в частині можливої наявності в них заборонених для пронесення предметів працівник Служби може застосовувати освітлювальний ліхтарик, не допускаючи при цьому безпосереднього контакту з такими документами;

4.4. Тимчасово, у разі запровадження Кабінетом Міністрів України карантину, забороняється пропуск до будинків (приміщень) судів, інших органів та установ системи правосуддя осіб:

1)  з ознаками респіраторних захворювань та підвищеною температурою;

2)  без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски;

3)  які не є учасниками судових засідань.

Детальніше читайте за посиланням https://if.arbitr.gov.ua/userfiles/media/Pravyla_propusku_21.04.20.pdf

Прес-служба суду