flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Івано-Франківської області в період травня 2019 року проводилось опитування відвідувачів суду.

14 червня 2019, 10:39

Дане опитування відбулось в рамках Проекту «U-Report: оцінка якості роботи місцевих судів Івано-Франківської області”, що впроваджується на території Прикарпаття громадською організацією  «Українська молодіжна група» у партнерстві з Науковим  парком Прикарпатського національного університету та Територіального управління Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Івано-Франківської області за підтримки американського народу,  наданий через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».

Проект спрямований на оцінювання судових інституцій Івано-Франківської області шляхом вивчення бачень учасників судових проваджень на основі методології карток громадського звітування. Загальна тривалість проекту – 5 місяців, починаючи з середини лютого 2019р, територія охоплення –Івано-Франківська область.

У Господарському суді взяли участь в опитування 55 учасників судових проваджень. Результати опитування обіцяють бути доступними громадськості вже в червні цього року, про що повідомили експерти проекту.

Прес-служба суду