flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Інформація для учасників у відносинах неплатоспроможності (банкрутства)! Новий порядок офіційного оприлюднення відомостей про справу про банкрутство!

26 грудня 2013, 18:21

З 19.01.2014 Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (у редакції Закону України від 22.12.2011 № 4212-VІ) запроваджується новий порядок офіційного оприлюднення відомостей про справу про банкрутство.

Постановою Пленуму Вищого господарського суду України від 17.12.2013 № 16 затверджено Положення про порядок офіційного оприлюднення відомостей про справу про банкрутство (далі – Положення).
Дане Положення містить Перелік оголошень (повідомлень), що підлягають офіційному оприлюдненню та порядок здійснення їх офіційного оприлюднення.
Крім того, Положенням передбачено особливості офіційного оприлюднення окремих відомостей про справу про банкрутство, а саме оголошення про проведення загальних зборів кредиторів у процедурі досудової санації та оголошень (повідомлень) щодо проведення аукціону з продажу майна боржника.
З цим Положенням Ви можете ознайомитися в розділі "Інша інформація", підрозділ "Законодавство про неплатоспроможність (банкрутство)".

 

 

Перейти до Положення про порядок офіційного оприлюднення відомостей про справу про банкрутство >>>