flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Від серця до серця!

17 грудня 2013, 12:15
  Наближаються зимові свята — найулюбленіша пора дітей всього світу.
В Україні святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме малюки найбільше чекають на це свято. Адже вони знають, що за їхню слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків і покладе їх під подушку чи у чобіток біля порога.
Проте слід пам'ятати, що в нас все ще є діти, що живуть в дитячих будинках, інтернатах, сиротинцях, а також ті, які позбавлені батьківського піклування. Але вони все одно вірять в дива і чекають на нашу з вами турботу.
Ось вже більше двадцяти років господарський суд Івано-Франківської області опікується Надвірнянським обласним будинком дитини, в якому виховуються 40 дітей віком до чотирьох років. Ми їх дуже любимо, веселі вони чи сумні, чемні вони чи не дуже, вони нам близькі, адже чужих дітей не буває, усі вони — наші.
Малеча любить, коли до них приїжджають гості, і не лише через подарунки, а тому, що у їхньому житті це — небуденна подія, їм приємна увага дорослих.
Ми цінуємо, що кожен рік діти з нетерпінням чекають нас, зустрічають з радістю, піснями, вивченими віршиками та танцями.
За встановленою традицією і цього року господарський суд Івано-Франківської області допоможе малюкам повірити у добро та казку, зібравши для них подарунки та найнеобхідніше.
Їхні мрії як і в кожної дитини: ляльки, машинки, любов оточуючих. Кожному з них необхідні одяг та розвиваючі ігри.
Але найголовніше для них — це відчувати тепло людських сердець і знати, що вони не покинуті, а також те, що нам небайдужа їхня доля.
Сподіваємося на те, що у майбутньому в цих дітей буде все гаразд.
Колектив господарського суду Івано-Франківської області і надалі буде дарувати малюкам такі потрібні їм увагу і тепло, робити усе можливе, щоб хоч трохи радісним зробити їхнє сьогоднішнє життя.
Добро творити може кожен, але щоб його творити, треба розпочати творити добро самому!