flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

12.12.2013 в господарському суді Івано-Франківської області проведено нараду-семінар на тему “Участь прокурора в розгляді справ, підвідомчих господарським судам”.

13 грудня 2013, 09:05
В роботі семінару взяли участь заступники голови господарського суду Івано-Франківської області Малєєва О.В. та Фанда О.М., голови колегій господарського суду Івано-Франківської області Кавлак І.П. та Рочняк О.В., заступник прокурора Івано-Франківської області Фігель А.А., начальник управління прокуратури області Попова О.В., заступник прокурора м. Івано-Франківська Вороняк Г.Є.
На нараді-семінарі обговорені питання справляння судового збору, судової практики з розгляду спорів, пов'язаних з охороною навколишнього природного середовища та процесуальні питання, які виникають при розгляді справ за участі прокурора.
За наслідками обговорення учасники семінару позитивно оцінили дану форму співпраці, прийшли до спільних висновків щодо формування судової практики та застосування правових позицій, викладених Вищим господарським судом України та Верховним судом України.
 
 
 
Прес-секретар
господарського суду
Івано-Франківської області
12.12.2013