flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СУДУ!

12 грудня 2013, 11:58
Шановні колеги!
   З нагоди професійного свята – Дня працівника суду прийміть найщиріші привітання і побажання добра, міцного здоров’я, благополуччя і злагоди!
Колектив господарського суду – це колектив працівників, об’єднаних спільною метою, своєрідний сплав із ветеранів суду, а також молодих, енергійних і кваліфікованих спеціалістів. Він завжди складався з творчих особистостей, і сьогодні, в ньому працюють люди, які люблять свою справу, роблять її сумлінно і високопрофесійно.
Любов до своєї справи, почуття відповідальності працівників суду, мудрість, виваженість і професіоналізм суддів є запорукою подальшої успішної діяльності господарського суду і судової системи в цілому, що і дає нам підстави з оптимізмом дивитися у майбутнє.
У день професійного свята працівників суду з особливою вдячністю хочеться звернутися до тих, хто чесно й віддано служить Феміді.
Бажаємо всім працівникам господарського суду Івано-Франківської області мудрості й мужності, аби залишатися неупередженими та безпристрасними. Нехай зла у світі меншає. Нехай морально-етичні якості кожного працівника суду стоять на сторожі високого авторитету правосуддя. Адже служити Україні й нашому народу — найвище покликання!
Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, наполегливості у праці, натхнення та успіхів у благородній справі торжества законності, справедливості і добра!


З повагою
голова господарського суду
Івано-Франківської області                                                                          Соботник В.В.


Керівник апарату
господарського суду
Івано-Франківської області                                                                          Кучер Н.М.