flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з ювілеєм Юрчака Володимира Антоновича.

11 грудня 2013, 13:05
Колектив господарського суду Івано-Франківської області вітає колишнього голову суду Юрчака Володимира Антоновича з ювілеєм!
 
Шановний
Володимир Антонович!
Прийміть наші вітання та щиросердечні побажання
з нагоди Вашого славного ювілею, -
70 - річчя з Дня народження
 
.
70 — це своєрідний рубікон, лінія, котра умовно розділяє життя на два відтинки: прожите (вибудуване) зі своїми перемогами і те, що попереду — із майбутніми здобутками
Ваш життєвий шлях Володимир Антонович, присвячений господарській (арбітражній) системі, був дуже цікавим та насиченим подіями, який довів — людина сама творить свою долю. Цей шлях був сповнений випробуваннями долі, служінням своєму покликанню, відданістю честі та обов'язку. З далекого 1984 року Ви розпочали свій професійний шлях у системі арбітражу України.
Пройшов час – і Вами досягнуто значних вершин у суспільному житті. Не секрет, що за цим стоїть кропітка робота, відданість справі, наполегливість і принциповість.
Ваша багаторічна плідна діяльність значною мірою сприяла становленню незалежної судової влади в Україні, реалізації положень Конституції України, удосконаленню організації та діяльності системи арбітражних судів України, про що свідчать нагороди, які Ви отримали за професійні та особисті досягнення, високий професіоналізм.
Заслужений юрист України, нагороджений знаком «Почесний працівник арбітражного суду України», почесною відзнакою «Знак пошани» та медаллю «Ветеран господарського суду України». Це свідчить про Ваше визнання не тільки як фахівця, а й людини, громадянина на найвищому рівні.
Наш ювіляр — людина, яку доля обдарувала світлим, допитливим розумом, добрим серцем, вмінням спілкуватися з людьми та досягати поставленої мети. Свій безперечний авторитет серед колег та підлеглих завойовував наполегливою працею та принциповістю.
В цей день зичимо Вам, щоб життєва дорога завжди встелялася щастям і радістю, ніколи не згасала невичерпна енергія, бадьорість духу і наснага.
Дякуємо за плідну працю і відданість справі!
 
З ювілеєм!
 
З глибокою повагою
голова господарського суду
Івано-Франківської області Соботник В.В., ветерани, судді та працівники апарату господарського суду Івано-Франківської області