flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міжнародна наукова-практична конференція з питань неспроможності (банкрутства)

23 жовтня 2013, 12:27

На базі Львівського апеляційного господарського суду 15-17 жовтня 2013 року відбулась Міжнародна науково-практична конференція з питань неспроможності (банкрутства),  за участі представників німецької, молдавської, російської, казахської делегації суддів. З привітальним словом  виступили: заступник голови Вищого господарського суду України - Віктор Москаленко, Голова Львівської обласної державної адміністрації – Віктор Шемчук, Міський голова Львова – Андрій Садовий, начальник Головного управління юстиції у Львівській області – Андрій Багряк, директор департаменту Міністерства закордонних справ України – Андрій Мельник, Постійний  представник Верховної Ради України в Конституційному Суді України – Анатолій Селіванов, Голова Львівського апеляційного господарського суду – Борис Плотніцький, суддя Вищого господарського суду України – Борис  Поляков.
Від господарського суду Івано-Франківської області в конференції прийняли участь Голова суду – Вікторія Соботник, голова колегії  з розгляду справ про банкрутство та спорів пов’язаних з інтелектуальною  власністю – Олександра Рочняк, суддя – Талія Валєєва.
В рамках конференції відбувся круглий стіл за участі представників місцевих господарських, апеляційних господарських судів, а також Вищого господарського суду України. Конференція проводилася в інтерактивній формі, що дозволило всім бажаючим висловити свої міркування , а також обмінятися досвідом з питань та впровадження неспроможності банкрутства, обговорити проблеми та об'єднати зусилля для покращення ситуаціїї.