flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд допомагає Будинку дитини в Надвірні

30 квітня 2013, 12:28

 

 

Господарський суд допомагає Будинку дитини в Надвірні

 

      Ось уже більше 20-ти років працівники господарського суду Івано-Франківської області, напередодні Великодніх свят, відвідують Надвірнянський обласний будинок дитини,  в якому виховуються сорок дітей  віком від народження до трьох років. 

Із року в рік  приємно вражені турботою працівників Будинку дитини, які віддають материнську ласку, любов, терпіння, теплоту і затишок цим маленьким мешканцям, яким так не вистачає батьківської опіки.
 
Цього року господарським судом до Великодніх свят  придбано для Будинку дитини: медичні засоби, засоби гігієни, фарба для поточного ремонту літніх майданчиків, вікон та дверей, різноманітні солодощі, іграшки, подарунки та продукти харчування.
 
Господарському суду приємно отримувати кожного року радісну звістку про те, що багато дітей-сиріт знаходять нові родини та люблячих батьків. Відтак, кількість дітей, обділених батьківським піклуванням стає менше.
 
Щоб дарувати дітям  увагу і тепло, господарський суд Івано-Франківської області і надалі буде здійснювати опіку над дітьми, що виховуються в Надвірнянському обласному будинку дитини.
 
           Добро творити може кожен, але щоб творити в силу добра, треба розпочати творити самому!