flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Команда господарського суду Івано-Франківської області посіла I загальнокомандне місце у ІІІ спартакіаді працівників судів та судових установ, присвяченій Дню працівника суду

05 грудня 2011, 12:33
З нагоди святкування Дня працівника суду 3 грудня 2011року в м. Івано-Франківську на спортивній базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, відбулась ІІІ Спартакіада працівників судів та судових установ.
Організаторами спартикіади виступили – Територіальне управління Державної судової адміністрації України (ТУ ДСАУ) в Івано-Франківській області та облрада ФСТ «Спартак». В змаганнях взяли участь команди місцевих загальних і спеціалізованих судів, зокрема Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних та кримінальних справ України, Державної судової адміністрації України, територіального управління ДСАУ у Івано-Франківській області, господарського суду Івано-Франківської області, окружного адміністративного суду Івано-Франківської області, апеляційного суду Івано-Франківської області.
 
Програма змагань включала 5 видів спорту: міні-футбол, волейбол,  настільний теніс, перетягування канату, дартс.
 
За результатами  фінальних ігор команда господарського суду Івано-Франківської області посіла І загальнокомандне місце у ІІІ спартакіаді працівників судів та судових установ, присвяченій Дню працівника суду.
 
Командою господарського суду Івано-Франківської області за результатами змагань здобуто наступні місця:
І місце у змаганнях з настільного тенісу серед жінок;
І місце у змаганнях з перетягування канату;
ІІ місце у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків;
ІІ місце у змаганнях з міні-футболу.