flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Порядок проходження практики

08 січня 2014, 11:35
На сайті господарського суду Івано-Франківської області в розділі "Інформація про суд" підрозділ “структура суду” — “положення про апарат та структурні підрозділи” розміщено Порядок проходження практики студентами вищих навчальних закладів в господарському суді Івано-Франківської області.
Проходження учбової, виробничої, переддипломної та інших видів практики в господарському суді Івано-Франківської області є унікальною можливістю для студентів отримати практичні навички роботи та поглибити теоретичні знання, ознайомитись з організацією роботи суду, документообігу, специфікою господарського судочинства.
Звертаємо увагу, що суд приймає для проходження учбової, виробничої, переддипломної та інших видів практики студентів, що навчаються у вищих навчальних закладах, на підставі договорів, укладених з даними установами та за індивідуальним направленням.
На даний час відповідний договір про проходження практики студентами укладено між господарським судом Івано-Франківської області та Юридичним інститутом Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника.