flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про порядок проходження практики в господарському суді Івано-Франківської області

03 грудня 2013, 17:53
 
На сайті господарського суду Івано-Франківської області в розділі "Структура суду " підрозділ "Апарат суду" розміщено Порядок проходження практики студентами вищих навчальних закладів в господарському суді Івано-Франківської області, який розроблений  відповідно до  Закону України «Про вищу освіту», Кодексу Законів про працю України, Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 93 від 08.04.1993, із змінами та визначає організацію, умови проведення, підведення результатів проходження практики студентами вищих навчальних закладів в господарському суді Івано-Франківської області.
Проходження учбової, виробничої, переддипломної та інших видів практики в  господарському суді Івано-Франківськ області є унікальною можливістю для студентів отримати практичні навички роботи та поглибити теоретичні знання. Проте існують випадки неналежного ставлення студентів-практикантів до виконання навчальних планів та доручень керівників практики. 
Звертаємо увагу, що обов'язковою умовою прийому студента на проходження практики в суді  є пред'явлення направлення вищого навчального закладу з контактними даними керівника практики від ВНЗ. У випадку порушення практикантом порядку проходження практики з керівником практики від ВНЗ буде вирішуватись питання про доцільність продовження практики студента в суді. Детальніше>>>